Om AucAFotografi

I mere end 28 år har jeg været ansat i skolefotobranchen. Og ofte har jeg tænkt på, at dette kunne jeg gøre bedre selv. Derfor valgte jeg – den 1. marts 2013 – at starte virksomheden AucAfotografi. For kun på den måde kan kunderne få den succesoplevelse som enhver fotografering bør starte og slutte med.

Prøv at tænk på:

  1. Fotografering
  2. Se dine billeder og bestil
  3. Modtag din ordre med posten

Så enkelt kan det skitseres – så hvorfor gøre det mere indviklet!

Jeg hedder Ellen Jensen, også kaldet for foto Ellen. Mange skoler / gymnasier kender mig allerede. Men hvem er jeg egentlig ?
Jeg er en fighter hvor alt skal lykkedes. Det er et must at alle aftaler skal overholdes, uanset om de er mundtlige eller skriftlige.

Kunder skal betjenes som jeg husker fra min barndom. Nemlig med service og stor respekt. “Betragt ikke dine kunder som noget der bare er der, men sørg for hele tiden at arbejd på et blivende samarbejde, hvor alle er tilfredse.” Kunden skal føle sig i centrum – altid føle sig hjemme – kunden skal opleve noget positivt.

Gennem AucAFotografi vil ovenstående opskrift være en selvfølge. Enkelt og ligetil.

Bedste hilsner
Ellen Jensen

 

ellen-jensensuccess-937890_960_720[1]