Skolefoto

AucAfotografi er professionelle leverandører indenfor skolefoto / institutionsfoto. Vi er blandt de førende aktører i landet.

Vi har følgende målsætninger:

Mål

  • Vi vil være kendt for at have en professionel arbejdsplads
  • Det er vigtigt at medarbejderne har grundigt kendskab til de arbejdsområder som de hver især beskæftiger sig med.

Identitet

  • Vi vil være kendt for en høj billedkvalitet – stabile medarbejdere – et højt serviceniveau.
  • Det er vigtigt at kunderne trives – at de føler der er et godt samarbejde – at aftaler bliver overholdt – at medarbejderne har samme målsætning som ledelsen –

Værdier:

  • AucAfotografi skal være kendt for en synlig ledelse , der sikrer fokus og forankring af virksomhedens mål.
  • Det er vigtigt at der er en årscyclus for ledelsens opgaver. Det er vigtigt at ledelsen træner de underliggende processer der skal etableres med medarbejderne for at nå målopfyldelsen.

 

Hvilken betydning har så det?

Jo det betyder at alle kunder modtager et kvalitetsprodukt som har gennemgået vores skrappe kvalitetskontrol. Der udsendes udelukkende god kvalitet. Alt andet er ikke vores politik. Leveringstiden vil hele tiden være updateret på forsiden.

AucAfotografi samarbejder med professionelle fotografer. Fotograferne kender til skolefotografering og ved hvad det betyder at en fotodag på et fotosted bliver den succes som alle forventer. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og værdsætter et godt samarbejde.

Fotografen uploader alle billedfiler samme dag som fotograferingen har været. Dette betyder at alle kan se deres billeder indenfor 24 timer.