Klima – miljø og naturpolitik.

AucAfotografi er et ansvarligt firma når det gælder jordens fremtid. Det er altafgørende at vi udviser klimaet den omtanke og respekt, som det fortjener. Vi stræber efter at beskytte såvel klima som miljø og naturen ved at forebygge forurening og hele tiden kigge på om der kan foretages forbedringer af de relevante miljømæssige processer. Derfor følger AucAfotografi de love og foreskrifter som foreligger.

AucAfotografi er førende indenfor klimaet – Bestilling af billeder:
AucAfotografi fotograferer dagligt børn og unge som vokser op og er med til at gå forrest når det gælder et renere klima.
Bl.a. derfor har AucAfotografi en online bestillingsside hvor alle kunder kan målrette deres bestilling. Det vil sige at der kan bestilles billeder i stk. vis – således at der ikke printes på mere papir end der er behov for til vores kunder. (Papirspild) Hvis alle reducerede brugen af papir ville meget skov kunne bevares.
At bestille hele billedpakker hvor en del af billederne blot ligger i en skuffe er bestemt ikke vores politik. Vi anbefaler vores kunder at bestille efter behov. Er det hele billedpakker – hilses det naturligvis velkommen. Den valgmulighed er der også. AucAfotografi ekspedere alle ordrer, uanset størrelse. Vi håber bare at vores kunder bliver tilfredse med deres valg, og ser vores online-bestillingsside som den valgmulighed der er med til at tilgodese klimaet. Verdens ressourcer er alt for kostbare til at kaste over styr på grund af forkerte valg.

På kontoret:
AucAfotografi minimere brugen af strøm. Alle computere slukkes om natten. Kladdepapir – genbrugspapir – benyttes, så papirspildet begrænses så meget som muligt. Samarbejdspartnere og medarbejdere er opfordret til at benytte samme procedure.
Opvarmning på kontorerne er bevist udskiftet fra olie til el-varmluftpumpe.

Generelt for fremtiden:
AucAfotografi arbejder for et renere klima, og håber at alle vores kunder og leverandører vil dele vores omtanke for klimaet og implementere deres egen klimapolitik. Så et naturligt valg af fotofirma ville være at vælge AucAfotografi som har omtanke tillige med en høj billedkvalitet og service. Det kan være en indgangsvinkel til den påvirkning vi skal have til klimaet.