Persondatapolitik

Datalovgivning og persondatapolitik for AucAFotografi

Generelt:

AucAfotografi registrerer persondata på kontakt@aucafotografi.dk og ellen.jensen@aucafotografi.dk ,så vi kan yde vores kunder den nødvendige service.
F.eks. registrerer AucAfotografi elevers for- og efternavn til benyttelse ved fotografering (nødvendig information).

AucAfotografi registrerer disse oplysninger:

Kontaktoplysninger

For- og efternavn – fødselsdato. Årsagen til at AucAfotografi skal bruge disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne:

Skoler

– Elevers for- og efternavn modtages udelukkende på de elever som tilbydes portrætfotografering. Fotograferede elever lægges på intra.
– Aflevere en personlig loginseddel til hver elev , som indeholder en personlig kode
– Loginsedlen giver hvert hjem eneret på at se / bestille billeder på AucAfotografi`s webside.

Gymnasier

– Elevers for- og efternavn og fødselsdato ( gældende for 1. års elever) modtages udelukkende på de elever som tilbydes portrætfotografering. 1. års eleverne modtager studiekort fra AucAfotografi.
– Aflevere en personlig loginseddel til hver elev, som indeholder en personlig kode.
– Loginsedlen giver hvert hjem eneret på at se / bestille billeder på AucAfotografi`s webside.

Daginstitutioner

– Børnenes fornavn og evt. efternavn modtages udelukkende på de børn som tilbydes portrætfotografering.
– Aflevere en personlig loginseddel til hvert barn, som indeholder en personlig kode.
– Loginsedlen giver hvert hjem eneret på at se / bestille billeder på AucAfotografi`s webside.

Oplysninger bliver ikke videregivet

– AucAfotografi hverken sælger eller videregiver de registrerede oplysninger.
– AucAfotografi`s kunder har altid mulighed for at kontakte os, og få indsigt i de data, vi har registreret. Der kan gøres indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvor længe opbevarer AucAfotografi de registrerede oplysninger

– AucAfotografi opbevarer de registrerede oplysninger så længe det er nødvendigt for fotograferingen og bestilling af billeder.
– Navnefiler slettes efter 4 måneder.
– Billedfiler slettes efter 12 måneder. Eller indtil en kunde selv beder om at blive slettet.
– Hvis kunder ønsker det, kan billedfiler opbevares i flere år.

Brugeroprettelse

– De oplysninger, kunder giver, når de logger ind på AucAfotografi`s webside med brugernavn og adgangskode, gemmer vi så længe brugeren er aktiv. Derefter bliver alt slettet.

Tilmelding til nyhedsmail

– Når kunder tilmelder sig AucAfotografi`s nyhedsmail gemmes mailadressen, indtil den afmeldes af brugeren.

Hvem har adgang til de oplysninger vores kunder taster ind

– De funktioner hos AucAfotografi, som beskæftiger sig med at servicere vores kunder, har adgang til de registrerede persondata.

Sikkerhed

– AucAfotografi opbevarer de registrerede persondata ukrypteret. Persondata opbevares i databaser, der er beskyttet mod uvedkommendes adgang ved hjælp af brugernavn og adgangskode.

Yderligere oplysninger om de persondata som AucAfotografi registrerer:

– Alle kunder er altid velkommen til at kontakte AucAfotografi på telefon 48392207 – 48391139 / 20128834 eller skrive til vores mail adresse: kontakt@aucafotografi.dk